lördag 5 mars 2011

Lördag och Trasig dator..

Skit.. datorn pajja..eller egentligen blev den bara lite mer trasig, skärmen håller inte uppe längre..den behöver ryggstöd :(  Ny dator, jo.. men den utgiften har jag absolut ingen lust att ligga ute med just nu, så det får gå och går det inte så har vi fler..fast de är ju inte mina! Annars har det varit en toppen lördag.. Lite Loppis och lite fynd, målat å myst med Lilla Familjen..



Började måla lite nya grejer idag.. Lampskärmen ska tillsammans med en likadan till sovrummet och "asken" i bakgrunden hamnar i badrummet för att ha småtjafs i.. blir antagligen bra när det är klart, men ack så pillrigt å hållas med..



Ramen från ett tidigare inlägg börjar bli klar och hamnar troligtvis i köket, med ett pannkaksrecept i till min Stora Tjej som är en hejjare på att grädda denna kulinariska rätt.. Hon gillar att laga mat, om det inte handlar om stuvade makaroner, för jobbigt att röra!
I kväll var det Grillkorv å Pommes på menyn.. men korven föll henne inte i smaken för den var ful?! Antagligen för mycket matlagningsprogram där, ny Mannerström kanske!


 "Mello" och Andrachansen tillsammans med Storisarna nu, Lille B kraschade i pappans famn för länge sedan, så nu blir det som Dotra sa.. VuxenMys.. :)
Är det nu "vuxenmys" .. så ska vi ju ha något gottigt å mumsa på också..så då svängde jag ihop sådana här till Lilla Familjen

Hallon, Banan, Grädde och Glass..Mumma!!
Nu ska vi ha det gemytligt och tjafsa om vilken låt som borde ha vunnit!










Inga kommentarer: