fredag 8 april 2011

TråkeBråkeDag!

Men Jösses vilken dag det har varit.. Viljan är stark och Åsikterna flyger genom hemmet dessa dagar.. Motgångarna tas inte med tålamod utan med Gallskrik.. När man är snaart 3 år är på dåligt morgon/middagshumör ja, då blir man ilsken för att Smörgåsen går sönder när man biter i ..fruktansvärt, jag vet..vem vill inte att en god smörgås ska vara för evigt ;) Eller när man har blivit lovad att man ska gå och mata "Ankorna" å precis i den stund man sätter på sig hjälmen och ska hoppa upp på sin blåa rostiga cykel som man älskar över allt annat.. Börjar regnet vräka ner i vad trötta mamman då vill jämnföra med syndafloden.. Ja då bryter man ihop, lägger sig på gräsmattan, på mage och skriker att man har Världens dumaste mamma.. OM man inte får en flarra välling?!
Ja, jag behöver knappast fortsätta va :)


MEN det har ju varit bra stunder också.. Lyckan i ögonen på honom när han för första gången vågade åka "jättestora" rutschkanan själv, gör ju att man glömmer det där mindre skojiga!



Hängde ut en maskin tvätt för 1:a gången i år och hann få den torr innan regnet.. Lycka!! Doftar ju så underbart gott!
I skrivandets stund väntar 2 trötta föräldrar på att Födelsedagsbarnet ska somna så vi kan förbereda den STORA presenten.. Verkar bli ett hopplock alá IKEA ..
Så i morgon är det den Stora Presentdagen och kalas hela dagen lång, Ska bli högst intressant att se hur 17 vi ska hinna vakna innan Lille B! Sen på kvällen blir det ett glas vin med Finaste Vännerna.. Härlig helg!!

Inga kommentarer: